Fredagen den 25 september

Idag har Milo och jag varit på äventyr :) Åkte för första gången buss från Lundby(där vi bor) till VH, och sen tåget till Haninge. Vi skulle möta Rickard där när han slutade. Sagt och gjort, Rickard kom till centrum och vi shoppade lite nödvändigheter typ ny mobilladdare, halsband på rea, öl till Rickards tipsfest imorrn, headset, nagelfilar och alcogel. Efter den shoppingturen åkte vi till skopunkten i Länna, där spenderade vi mitt superpresentkort :) Det vart 3 par skor, 2 till mig och 1 par till Rickard <3 

Gårdagen var supermysig! Vi åt Kina mat och spenderade lång tid i provhyttarna inne på Gina Tricot. Gabriella var skitsnygg i alla outfits. Mina outfits bestod dock av dagens skratt.. :) Är lite nyfiken på hur olika klädbutiker storleksbestämmer sina kläder. Som t.ex. Gina. Jag förstår att det är förvirrande för många, inkl mig. Ett par jeansleggins inne på Gina fick jag krypa upp till L, eller vissa modeller XL, för att komma i. Men när jag provade likadana byxor uppe på HM så kunde jag helt plötsligt ha strl S/M... Hummmm, lite knasigt faktiskt. Vart iaf 4 linnen igår. Jag är mycket nöjd!

Nu ska jag kramas lite med familjen, och nattbusa med lilla skatten!! :)

Torsdagen den 24 september

Försökte ringa facket igår, men dom hade så konstiga öppettider så jag kom inte fram. Ska försöka idag igen.

Stackars Milo har fått en blåsa på tungspetsen :( Lillskrutt! Både min morfar,mamma och jag har haft "afte". Det är ungefär som vanliga munblåsor bara att dom är mer "elaka". Under min uppväxt hade jag nya blåsor nästintill varje vecka, och varje blåsa tog 2 veckor att läka.. Det var ganska kämpigt faktiskt. Som mest hade jag 13 blåsor samtidigt, förstå 13 blåsor i munnen! :O Helt sjukt! Som tur var så försvann dom nästan helt när jag blev gravid, och efter graviditeten har jag kanske haft 2 st(på 8 månader)så jag tror att dom håller på att försvinna helt. Både mamma och morfar blev också av med dom runt 20 års åldern(fast dom kan än idag kan få någon enstaka..) Jag hoppas att Milo slipper afte, och att det här är en engångsblåsa :)

Idag ska vi möta Rickard på hans jobb, för att sen åka och träffa Gabriella i Farsta. Det ska bli mysigt! Vi ska äta gott och titta på lite kläder :)

På lördag ska jag ner till Nynäs. Åker ner så fort vi har vaknat och stannar till typ halv 4, bara så du vet Meira! ;) Jobbar du? Jag tänkte ta en promenad och fika på förmiddagen och sen ska jag äta med mamma,lillebror och Stina :) 

Nu ska jag passa på att plocka lite här hemma, Milo sover sin "förmiddags-skönhetssömn" :) 

Just det! Jag hittade en hemsida som jag gjorde för några år sen... Massa roliga bilder, här hittar ni den; http://sanna.5min.se enjoy!

Onsdagen den 23 september

Jag är så himla arg! ARG på Rickards arbetsgivare, idioter! Dom är så anti barn som det bara går. Först så tjurar dom för att Rickard ville vara pappaledig, och nu så har dom kommit på att han förlorar sitt närvarotillägg om han vabbar! Jag blir galen! Det här betyder alltså att Rickard aldrig kommer att vabba, för då förlorar vi ytterliggare 700 kr!!

Nu vakna Milo...

Måndagen den 21 september

Det blir inge Nynäs :( Men istället blir det måndagsmys här hemma med; vitlöksrostade morötter & färskpotatisar i ugn, rödvinsås och kebabspett. Och chokladpudding till efterrätt. Kebabspetten är bara till Rickard, jag kör som vanligt veg...

Milo sover sin eftermiddagslur nu :) Försöker ändra hans dygnsrytm en aning, han har nämligen kommit in i sin "8-månaders kris", så sove hela natten är ett minne blott. Jag håller tummarna för att det lugnar ner sig snart.

Tidigare var vi ute med vagnen en sväng. Tittade på hästarna som betar längs allén, och njöt en stund av det fina höstvädret. Sen hade Esther och jag vår vanliga dispyt, hurvida hon ska dra i kopplet eller inte. Jag är emot, hon är för! Dessutom blir jag galen på henne när hon skäller ut alla som går förbi huset!! ARG SOM ETT BI BLIR JAG!!!

Något som sken upp min dag var ett av breven som kom med posten :) Det innehöll nämligen ett superpresentkort som tack för hjälpen efter att jag deltagit i en undersökning. Så nu ska jag köpa några nya tröjor för dom slantarna ;)

Nu ska jag skriva en inköpslista. Imorrn blir det BVC och handla!

Måndagen den 21 september

Igår var jag sängliggandes nästan hela dagen,pga ont i nacken.. Och idag var tanken att jag och Milo skulle ta oss ner till Nynäs, men jag vet inte hur det blir med det. Har för det första ingen bil och för det andra så har jag fortfarande ont i nacken :( Så typiskt! När man äntligen lyckades få ihop en dag som passade både Ida, Meira och mig! :( Men jag får se om jag kan proppa i mig lite piller och sätta mig på bussen med lillskrutt. Fast vilken vagn ska jag ta då? Måste ju bli den gröna, och den har ju så himla liten varukorg... Den svarta är i bilen, som är på lagning(inte så smart..)och den gråa funkar bara liggdelen, så där kan man inte spänna fast lilla vilden :) Det får helt enkelt bli den gröna. Btw vi ska sälja den gråa, och jag argumenterar även för att sälja den gröna. Får se om jag lyckas. Någon som vill köpa vagn billigt? Gråa kan vi sälja för typ 250 kr och gröna typ 900 kr. Båda vagnarna har passat oss bra, men nu är jag ute efter en mix av dom båda ;)

Nu måste jag ta Esther, hon skäller ut någon förbipasserande....

Lördagen den 19 september

Idag har det hänt... :( Min lilla Melker finns inte mer.... Sov sött! Imorrn ska vi begrava honom, snyft snyft.


Fredagen den 18 september

Min lilla älskling, Milo, har somnat i sin säng. Min stora älskling(asså inte bokstavligt talat:))sitter vid datan där nere, och jag sitter uppe i soffan å väntar på att Idol ska dra igång. Snart blir det cola zero och chips! YES!! Mina "hjärnspöken" har lugnat sig en aning sen mitt utbrott här i veckan. Tycker dock att dom kan ta och försvinna helt, livet skulle bli mycket roligare då! :)

Nu börjar Idol! Undrar vilken/vilka som är mina favoriter i år?! Kommer knappt ihåg vilka som har gått vidare...

Torsdagen den 17 september

Skit också, någon annan hann före mig! Hästarna i Tungelsta var redan upptagna :( :( Blir till att leta vidare..Någon som har något tips??

Hur som haver, imorrn fyller min farmor och Rickards brorsdotter år. Grattis i förskott till dom båda! :) Btw Cornelia har sitt 1 årskalas på lördag, så då bär det av till Grödby.

Nä, nu ska jag ta och hämta något mumsigt att knapra på, sen blir det massa tv-mys!


Tisdagen den 15 september

Dagen har Milo och jag spenderat i Nynäs med min mamma. Ätit hederlig mammamat! Blivit allmänt bortskämd, och dessutom fullproppad med diverse goda bakverk. Så nu känns det lite bättre än igår faktiskt. På vägen hem hade jag årets premiär av julmusik(!!), hör och häpna..! Men jag måste säga att det lät välidgt bra, och framkallar värsta julmyskänslan :)

Nu väntar rickard och jag på att heroes ska börja. Alltid lika segt att sitta och vänta, och vänta, och vänta. Jag tror att jag ska fixa en kvällstallrik med mumsiga saker på till oss :) Rickard är ju så duktig, han har slutat snusa(eller håller på iaf..), så även han drabbas av "akut sugen på onyttigheter" kvällstid nu :) Men ikväll blir det nog vindruvor och päron!

milos favvo leksak,korven!

5f01c63bb087d5d55c39cecc8416244f.png

Kolla varifrån!

milos favvo leksak,korven!


Måndagen den 14 september

Jag efterlyser en uppfinning som tar bort allt hundhår! Någon?! Jag blir så deppig av att hela tiden, varje dag, behöva plocka fram den j*vla dammsugaren och städa hela huset! Samma visa dag in och dag ut. Visst älskar jag Esther och skulle ALDRIG göra mig av med henne, men allt detta hår!! Hur är det ens möjligt för en hund att fälla såååååå mycket, finns det inget slut? Förvandlas hon inte till en naken hund snart?  Hundhåren vinner, jag orkar inte mer.

Det mesta känns skit, fast så är det inte. Bara i mitt huvud....

Nu måste jag göra en "bra och dålig lista".

Bra;
Milo, Rickard och jag har bra hälsa
Vi ska flytta till ett fint litet hus
Rickard förstår mig/hjälper mig
Snart kommer clementin säsongen igång
Jag har hittat häst i Tungelsta
Hösten närmar sig
Min lillebror har hittat en ordentlig tjej
Milo äter allt
Vi har fina möbler...
Äppelkaka är gott

Dåligt;
Våran ekonomi, typ urusel
Allt hundhår!!
Mitt huvud
En till "hemlig" sak
Mina extrakilon och som Rickard kallar det "hjärnspöken"
Min matnojja
Konstiga människor
Alkohol
Parkerings avgiften i Stockholm
Ungdomsgängen som härjar i VH
Våran säng


Håll tillgodo efter bättre tider! Saker och ting löser sig....




Fredagen den 11 september

Både igår och idag har jag jobbat... Igår var ingen bra dag, och idag är det en halvbra dag... Känns verkligen inte som fredag..Jag brukar ha fredagskänsla, men inte idag.

I helgen ska vi bara vara hemma och ta det lungt, skönt.

Nu ska vi åka till min kusin och lämna stora bilen. Vi ska få rosten fixad.

Senare blir det soffmys!

Torsdagen den 10 september

SKIT DAG!!! Tur att jag har min underbara familj! HEJ DÅ!!

Onsdagen den 9 september

Nu håller vi på och gör oss iordning här hemma. Vi ska till Nynäs och äta :) Rickard kommer hem om 1 timme så då sticker vi! Hihi ni ska se Milo nu, han har sin(och även esthers) favorit leksak(en ihålig plastkorv) i munnen och andas "genom" den, det låter väldigt skoj :) Oj nu lärde han sig tydligen också att få igång tvn själv,  hummmm....

I förra veckan fick Milo sin andra tand, och nu har han även en tredje på gång! Stora killen!

Igår var vi förbi huset :) Åååååhhhh, kan inte tiden gå lite fortare??!!

Jag har ett för tidigt nyårslöfte, eller ska man kalla det för livslöfte eller något liknande? Hur som helst, jag MÅSTE faktiskt börja hälsa på folk som jag känner! Jag har en tendens att vända bort huvudet och låtsas om att jag inte såg... Hemskt!! Men hur vet jag att personen på andra sidan känner mig, eller kommer ihåg mig? Det kan ju faktiskt vara 10 år sen man sågs.. Är det inte lite pinsamt då om jag hejjar på någon som inte känner igen mig?? Sak samma, mitt nya livslöfte, HÄLSA PÅ ALLA SOM JAG KÄNNER! :)

Tisdagen den 8 september

Igår åkte Milo och jag ner till Nynäs för att hjälpa mamma att handla :) Som tack för hjälpen fick Milo lite nya JÄTTEFINA kläder, och jag och Rickard fick lite smått å gott! :) TACK MAMMA!!

Idag har Milo och jag kört mamma till sjukhuset i Haninge. Det har upptäckts fler "fläckar" i hennes ansikte... Men det blir nog bra. Förmodligen skulle det bli någon operation. Men det känns som att det kommer att gå bra :)

Jag håller nog på att bli sjuk igen.. :(

Snart börjar Idol! Sen är det överlevarna. Hej svej!


Måndagen den 7 september

Idag har jag sååå ont efter gårdagens ridning... Men det var det värt! :) Både Gaby och Christian var med, men Christian gick vid sidan om med hundarna. Tur det för Esther visste verkligen INTE vad en häst var för något, söt hunden :) Vi var ute i nästan 3 timmar, jättehärligt! Men som sagt redan igår kväll fick jag känna av konsekvenserna.... :)

Kan inte skriva mer just nu, Milo kräver min uppmärksamhet ;)

Onsdagen den 2 september

Igår kväll såg vi dokumentären "octomom", shit vad många barn! Jag fick huvudvärk! 14 st barn :O Där snackar vi ALDRIG en lugn stund! Både Rickard och jag kom fram till att 14 barn är inget för oss, 1 eller 2 räcker gott och väl :)

Om 1 timme slutar Rickard jobbet :) Får se vad vi ska hitta på då,ev åker jag och Milo ner till Nynäs så älskling får lite ensam tid :) Och jag får lite tid med min mamma :) Vi får se hur det blir, men det lutar nog åt det hållet.

Imorrn är tanken att jag ska jobba, men min förkylning vägrar att ge med sig så jag vet inte om jag är välkommen till jobbet ännu...  

Usch vilket tråkigt inlägg det vart...

Tisdagen den 1 september

Jaha, vad ska man göra idag då? Jag vill göra något! Spelar ingen roll vad det är, bara något blir gjort! :) Åka en sväng till VH och promenera? Åka till Nynäs och träffa mamma? Vi får se vad det blir.

Igår åt vi på restaurangen som ligger vid vårat nya hus :) Vi passade även på att kika på underverket ;) Insåg att vi har 2 fina fruktträd på baksidan, vilka kom vi dock ej fram till. Senare på kvällen tog vi ett bad, supermysigt! Massa skum, tända ljus och öppet fönster så kylan utifrån slog in :)

På söndag ska jag ut till Hammarby gård och rida med Gabriella :) Det ska bli skoj(och läskigt!!).

Nu måste jag packa vidare!

RSS 2.0