Tisdagen den 28 april

Jag blir så arg på mig själv, har det verkligen gått 3(!!) veckor sen jag skrev sist??!! :O

Blev precis klar med min, Rickards och lillebrors deklarationer. Milo och Rickard sover så jag passar på att skriva en kortis här :)

Idag har vi haft besök av Maria, Marcus och Melvin :) Vi åt middag(tacos), busade i den instabila lekhagen och tog en sväng förbi "lekparken", som mer liknar en byggarbetsplats.. Milo somnade extra tidigt idag, utmattad av dagens alla händelser :)

Imorrn blir det en sväng till Haninge för att byta däck och shoppa lite. Tänkte försöka hitta en bäbisgunga till Milo och någon tröja till mig :) Kanske ska köpa mig en flaska rödvin till helgen också, funderar på att prova "mirakel-vinet-som-inte-ger-bakfylla" . Spännande! Återkommer med provresultat!

Nya verandan är inte klar ännu :( Men vi hoppas att den står redo om max 2 veckor.

Nästa onsdag är det ingen vanlig dag, nä för det är min födelsedag, hurra hurra hurra! :) Jag har önskat mig en bok om stjärnor, kastruller som har "inbyggt durkslag" i locket(mycket smart!), stekgryta i lättviktsteflon, degspadstermometer, teleskop och en kitchen aid(fast det behöver inte vara den dyra varianten:) )

Nä, nu får det vara nog! Dax att krypa ner i sängen.


Tisdagen den 7 april

Det blir bara mindre och mindre bloggande här :) och snart blir det, om möjligt, ännu mindre. För om två veckor så börjar jag jobba igen, 40%. Ska bli skoj! :)

Mycket på gång hos oss. Har blivit beviljade lån för att friköpa och renovera!! YES!! :) Så nu planerar vi renovering av både det ena och det andra. Nr.1 blir en ny altan, inte för att det är något större fel på våran men vi tänkte passa på ;) Sen blir det badrumsrenovering! JIPPIE!



Mamma´s stora kille! :)


  Glada Milo, 2 månader. <3


 
Pappa´s fotbollskille :)


RSS 2.0