Farbror Rickard

Har precis fått höra från Erika att den 18 september blir Rickard "farbror Rickard" och jag ingift faster, till Cornelia. Diana och Tommy ska in för planerat snitt då.

Nu är iaf jag sjukt hungrig och tänker ta mitt pick och pack, för att bege mig hem! IKEA får vänta. Vi hörs imorrn.


IKEA eller inte IKEA det är frågan!?

Funderar på om jag ska ta en sväng till IKEA idag.. Eller om jag ska vänta tills senare i veckan.. Svårt beslut :) Vi håller på och gör en massa små förändringar hemma :) Det fullständigt kryper i mina fingrar :D Helgen som va lyckades vi rensa hela stora förrådet, vart verkligen jättefint och jättestort :)

Imorrn är det dax för vattengympa igen, och efter det ska jag förmodligen hämta mamma i centrum.

Torsdag börjar jag på min nya arbetsplats :D Så varje torsdag och fredag framöver kommer jag jobba i Grödinge, och måndagar, tisdagar och onsdagar jobbar jag i Slagsta. Blir nog kanon!

På fredag ska vi till MVC. Det ska bli kul och se hur mycket jag har gått upp(om jag har gått upp). Nästa fredag ska vi på UL nr. 3, förhoppningsvis vill pyris visa upp sig då ;) Vi vill ju sååå gärna veta om det är en liten tjej eller kille.

Igår kände jag iaf att vi har en liten vilding i magen, haha :D Rullade runt så hela magen gungade :)

Kort!

Kort inlägg, tidsbrist. På väg hem, fullt upp på jobbet. Åter imorrn.

Helg

Nu tar jag HELG!! :D Bloggen tillbaka på måndag.

Äventyr i skogen

Spisen ville inte vara våran vän igår.. Gräddade pannkakorna ojämnt :( Till slut kom vi på den geniala idéen att grädda pannkakorna i våffeljärnet istället :D Vart kanonbra, och dessutom så har vi ett så "flashigt hi-tech" våffeljärn, så man får plats att grädda 2 st samtidigt ;D

Ute i skogen hittade vi massa Karl Johan svamp, men kantarellerna lyste med sin frånvaro.. Mötte en rådjurshanne. Han stod uppe på ett berg och stirrade argsint på oss. Lillebror va snabb me att koppla Esther, och tur var väl de, för annars hade hon nog fått övernattat i skogen.. En som VILLE övernatta i skogen var Rickard alias "Survivorman"(se Discovery channel) Han inledde promenaden med att äta 2 olika bitar av Esthers hundgodis.. :S USCH!! Självklart skulle lillebror också smaka då.. BLÄÄÄ!!! Jag totalvägra!!

Efter pannkaksmiddagen skulle Rickard även prova att äta lav(vit mossa), smakade tydligen svamp.. Efter de gick Rickard en bra bit ifrån mig och lillebror, jag tror faktiskt att han försökte gå vilse med flit ;) För med hans usla lokalsinne hade han garanterat inte hittat ut från skogen, utan hade snällt fått vänta tills vi inledde vår sökpatrull, hahaha. "Tyvärr" för Rickards del, så lyckades han inte irra bort sig. Så han får visa sina "survivor skills" en annan gång! :)

200 meter från huset, började det ösregna. Ganska bra tajming(stavning?) va?? :D

Ut i skogen

Igår va de full rulle till sena kvällen. Rickard och jag plockade/städade i stora förrådet. Hittade massa roliga saker ifrån förr :) Skrattade en hel del. Lillebror kunde inte komma igår, så han skulle komma över idag istället. Först så ska vi ut i skogen för att leta efter svamp, och sen så ska vi hem och möblera om :) De blir matsäck på skogsturen, dagens middag - pannkakor. Mysigt! Hoppas de inte blir en massa regn bara...

Magen vecka 19


Vattengympa

Idag är de dax för vattengympa igen. Det är speciellt utformat för gravida, och hela passet avslutas med förlossningsförberedande övningar :) Spännande! Mindre spännande - badmössa=obligatoriskt..

Sen ska lillebror komma över och hjälpa oss flytta en garderob och bygga klart staketet :) Han ska få lite god mat och en dammsugare som tack för hjälpen ;)

Igår fick jag värsta städrycket hemma, plockade, sorterade, flyttade saker hej vilt. Det hela resulterade i en väldans massa ryggvärk och pantflaskor för 89 kr.. Rickard jobbade över och kom hem vid halv 8, och fixade matlådor. MUMS!

UL bilder från idag

Pyris vinkar :)



Litet klipp från UL idag :)

Kanske tar några timmar innan You Tube har godkänt klippet :) Ha tålamod!

Till er trogna!

Jag har inte haft ork/lust att uppdatera tidigare. Nu är jag iaf tillbaka på jobbet under nya förutsättningar, förhoppningsvis ska jag klara av att jobba till november nu :) Idag var vi på UL nr 2 i Liljeholmen. Tyvärr hade pyret vaknat på fel sida å kände inte alls för att visa upp sig. Så därför fick vi inte veta om de e en liten kille eller tjej som ligger i min mage.. Besvikna som vi vart åkte jag hem och bokade privat UL med könsbestämning på Tittut. Så den 5 september hoppas vi att "pyris" vill visa upp sig :) Vi har även bokat 3D/4D UL den 25 oktober :D Mycket har hänt under semestern. Vi har bland annat börja inreda i pyrets rum, hämtat hem vagnen, köpt en massa fina kläder till både mamma(mig) å pyris :) Dom flesta "stora/dyra" sakerna är redan inhandlade :) Skönt! Nu ska jag ta en fika! På återseende!

RSS 2.0