Absolut avslutande

Kan bara inte låta bli att lägga in några av mina favoriter just nu :) Då får ni ju något att roa er med under tiden jag är borta ;D






Det vart en blandad mix ;D

De vart lite ändrade planer..

Ja, som ni kanske märkte så tog det ganska lång tid för mig att återkomma.. Allt vart utdraget och dom senaste timmarna har jag, jussi & erika suttit och väntat på en montör.. Under tiden passade jag på att köpa en bil, bara sådär ;D Så nu har vi äntligen våran efterlängtade kombi :D Inte planerat att köpa bil precis idag, men men. 

Nu e jag hemma å har precis tryckt i mig en pizza :9 Rickard är i Grödby, å jag ska tvätta, packa och städa Melkers bur. Just de! perfekt till semestern så började Esther löpa :´( Så 2 av 3 semesterveckor kommer gå åt till att passa henne, INTE kul!! Menshund!! Men men.. Varför lyckas hon alltid pricka in de på min semester? De e ju inte direkt så att jag har semester samma tidpunkt varje år.. Hur som helst, nu måste jag sätta igång med tvätten! :)

Jag är tillbaka efter semestern i Blekinge ;D HA DE SÅ BRA SÅ LÄNGE!! :D

Strax tillbaka

Nu ska jag kila iväg på ett möte, å efter de tar jag en fika å skriver mitt sista inlägg innan semestern :) Hej svej!

Bäbisen :)



Vecka 6 till vänster
Vecka 15 till höger

Snart semester!

Bara några timmar kvar innan min semester börjar :D Yeah!! Så j*vla skönt! 3 veckor, jag å älskling :)

När vi kom till Grödby igår så möttes vi av en överraskning... De va tydligen inte bara jag, Rickard, Tommy å Diana som skulle grilla. Helt plötsligt va vi 12(!!)pers som skulle grilla :O Jag mådde dåligt och åkte hem.. Rickard kom någon timme senare.

Nä, nu ska jag dränka mina sorger i en cola light.

Böcker

Jo just de, igår fick jag hem nya böcker till bäbisen :) Så fina! Kommer en gång i månaden i 1 år, alla med Nalle Puh tema :) Den här gången vart det: "visor och ramsor med Nalle Puh" och "lär dig med Puh om ljud" :) En liten figur(nasse) kom också med :) 158 kr/paket tror jag att de kostade. Paket nr 1, 6 och 12 har jag för mig var gratis :) I första paketet fick vi en ljusblå bäbisfilt med Puh, en liten figur, en Nalle Puh mobil och boken "barnets bok", typ som mitt första år boken(sån som man fyller i själv) Det bästa med den boken är att sidorna är ca. 0,5 cm tjocka, vilket gör att den är extra hållbar, och barnet kan själv titta i boken utan att den går sönder :) Smart tycker jag!


Uppehåll

Ikväll ska vi grilla i Grödby med Tommy & Diana. (Tommy=Rickards bror) Dom ska också ha bäbis :) Fast dom kommer få sin skatt långt innan oss, redan i september faktiskt.

Tänkte ladda upp två magbilder idag, men de funkade tydligen inte :( Får se om de funkar lite senare :)

Imorgon kommer förmodligen bli den sista dagen som jag skriver blogg på ett tag. För nere i sommarstugan kan de bli lite knöligt. Det är väldigt pitoreskt där :) Inget rinnande vatten, endast el i 1 av 3 stugor, utedass.. :)

Men jag lovar att skriva så fort jag kommer hem igen, vilket typ blir efter 1 vecka :)

Nu ska jag gå å äta något, magen kurrar...

Flicka eller pojke?

7 av 9 "skrock tecken" tyder på att det ligger en liten flicka i min mage :)

Jag själv har sagt från start att jag tror att de blir en pojke :)

Min mamma tror också på pojke.

Rickard tror bara "att det är en bäbis" , hahahaha

Nynäs

Snart ska jag ta mitt pick & pack å rulla ner till Nynäshamn :) Får se hur länge till jag ska jobba.. De e ju såååå fint väder så jag har ingen lust att sitta här på konotret! 25 grader i skuggan :O Inte dumt de! Skönt!! Hoppas de håller i sig nu när vi snart börjar semestern :)

Igår va danne & natta förbi en sväng :) Dom tog mått på sitt hus, för att kunna planera för möbleringen. Spännande att se vad den totala ytan blir, vi själva vet nämligen inte det ännu... Kanske måste klargöra här att danne & natta ska flytta in i huset som vi sitter ihop med, och som då självklart är lika stort :) 1 september kommer dom instormandes med alla hundarna :D hahaha

Hamstervakt

Idag upphör mitt åttagande som hamstervakt till Christians lilla Rosa :) Esther kommer gråta :( Hon älskar verkligen den där hamstern! :O Men min Melker bryr hon sig inte om, de e bara Rosa som gäller! :)

Ska strax åka från jobbet... Ska en sväng till posten för att hämta ett paket, å efter de ska jag till Farsta för att köpa en present.. :)  Hej svej!

Vecka 15+3

Vecka 15
Fostret: Nu är barnet ca 13 cm långt och väger ungefär 70-80 gram. Huden är tunn och genomskinlig och blodkärlen syns tydligt. Fastän öronen inte är helt klara kan din bebis nu uppfatta ljud. Fostrets hicka kan kännas som regelbundna tickningar i magen som pågår i några minuter. Könsorganen är färdigutvecklade och man kan se om det är en flicka eller en pojke. På ultraljud kan man se könet men bara om man har tur och barnet ligger i ett gynnsamt läge.


Man kan nu ofta pressa ut en droppe råmjölk (kolostrum) från ena eller båda brösten - det är inte osannolikt att du kunnat göra det i ett par veckors tid nu. Det är normalt och ett tecken på att mjölkproduktionen har börjat, om än i liten skala.


Semesterplaner

inte långt kvar till semestern nu! :D Åååhhh va jag längtar! Imorrn ska jag förmodligen ner till Nynäs för att fixa lite i mammas lägenhet. Idag måste jag åka till Farsta :( Orkar inte!! Vill bara hem å moffla i mig ett halv kilo kassler... :) Just för tillfället så är kassler typ det enda i köttväg som jag äter.. Om jag är riktigt duktig och tvingar mig själv så kan jag eventuellt trycka ner en halv cheesburgare också ;) Allt annat känns äckligt... :)

Igår bokade vi kryssning tillsammans med Marcus, Maria & lilla Melvin :) De ska bli mysigt! :) Vi ska åka med den nya silja line båten, Galaxy, som "testpiloter" :) Så de va billigt dessutom. 2 buffémiddagar och boende i A-premium hytt(med dubbelsäng) kostade ca 550 kr/person :O Hoppas de inte blir som titanic bara... :S Fast iofs så åker vi ju inte med premiärturen, för den är imorrn :)


Måndag

För första gången på över 2 månader är jag "fit for fight" på jobbet! :D   Det verkar som att pyret har en bra dag ;) Hoppas det håller i sig :)


Regn

Usch va de regnar här! Regn regn regn.. Fast de e lungt om de regnar några dagar nu, bara de e uppehåll vecka 31,32 å 33 = våran semester :D

Sitter å tittar på lite magbilder som vi har tagit :) Mysigt, de börjar verkligen synas nu! :) Jag märker på folk som jag inte har träffat på länge att dom går rakt fram till magen å påpekar att den minsann har växt. De e lite svårare för tex Rickard, som ser mig dagligen, att märka större skillnad. Han längtar bara efter den stoooora magen :) hahaha. Jag själv märker det väldigt mycket, speciellt på alla mina kläder :( Fast som sagt ingen viktökning. Däremot så har jag inte minskat något den senaste veckan så de kanske håller på å vänder nu :)

Onsdag

Ikväll blir de förlossningskliniken och Specialfall:riskförlossningar på TV4 fakta.

Funderar på vad de ska bli för mat idag, kommer inte fram till något vettigt.. Finns inget som jag är sugen på :(

Duktiga jag håller på att tvätta och städa här hemma :D Rickard sliter för brödfödan ;) Åååhh just de, idag får vi hem lite nya filmer igen :) Bra! Kanske ska ta en sväng till postlådan för att se vilka vi fick!? Hej svej!


Ändrad semester

Jo vi har flyttat fram semestern 2 dagar :P Glömska vi, hade ju glömt bort att vi faktiskt ska på dop den 26 juli :) så vi åker förmodligen den 27 istället :9 Fast helst vill jag åka den 26 efter dopet :) får se om jag lyckas övertala Rickard till nattkörning ;D

Namnförslag :)

Jag vet att det finns några som har väntat med spänning på våra namnförslag :) Så här kommer några:


Tjej

Corona (Endast 4 st i Sverige som har det som tilltalsnamn)
Livia
Kida (Endast 4 st i Sverige som har det som tilltalsnamn)
Chelsea(ev. annan stavning)
Kate/Katy/Katie
Leah
Kelsy (Det finns ingen i Sverige som har det namnet..)
Tulia (Endast 2 st i Sverige som har det som tilltalsnamn)
Olivia

Kille

Texas
Mailo (Det finns ingen i Sverige som har det namnet..) namnet uttalas "majlo"
Nemo
Jillis (Endast 2 st i Sverige som har det som tilltalsnamn)
Milo

Min lillebror har som namnförslag: tjej=Sissa kille=Bertil....
Min mamma: Tjej=Bonnie

Några är lite mer favoriter än andra, men vilka de e tänker jag inte avslöja ännu ;)

Vad tycker ni? :)


Klippning

På vägen hem idag köpte jag 1 ny BH, och en bikini överdel. Allt bara växer och växer. Jag som tidigare har haft M i nästan alla nederdelar har fått gått upp till XL, för att de ska sitta bekvämt :( Fast jag har fortfarande inte gått upp i vikt, tvärtom, jag har gått ner eftersom att jag har mått så dåligt :(

Nä nu ska jag klippa Rickard! :)

Måndag igen

Snart är de semester för oss! :D Åååhhh, vad vi längtar! :) Om exakt 11 dagar så sitter vi i bilen på väg ner till sommarstugan :)

Den här veckan blir lugn. Bäbisen växer på och vi går in i vecka 15 på lördag :) Shit va fort tiden går, känns som att de va igår som jag plussade..

Tänkte ta och avslöja vilka namn som har diskuterats hemma hos oss. Fast inte idag ;) Men nån dag den här veckan iaf :P


Youtube

Usch va arg jag blir! Ja kan inte starta min playlist på youtube! :( Varför behövde dom göra om hela sidan lixom? :´( Tur att Jesper e på väg hit, han kanske vet hur man gör med "nya" youtube.

UL 8 juli

Huvud och överkropp i profil

2 armar, 2 ben, 2 hjärnhalvor, 2 ögon, hjärtat :)
Armar, ben, hjärnan, ögon, näsa, hjärta
Sträcker upp en arm
Sträcker upp en arm :)
Pyret i profil :)
Pyret :)

Världens finaste :)

Allt gick jättebra på UL igår, jättetrevlig barnmorska(som gav oss massa extra eftersom att hon va lite sen ;D)

Först låg pyret å sov, vi fick se 2 armar, 2 ben, 2 hjärnhalvor, 2 ögon, 1 näsa och så fort pyret svalde lite fostervatten så såg vi även hjärtat som tickade! :D De va jättemysigt! När pyret väl vakna så vart de ett j*vla liv därinne. Kröp ihop och tog sats från ena sidan för att hoppa rakt in i andra sidan :) De va riktigt trångt därinne, så lillen får passa på att hoppa lite medans de fortfarande finns plats :)

Tänkte lägga ut några bilder som vi fick igår, och om de går en video :) Fast de dröjer tills imorrn.

Betalt UL

Igår fick jag hem en trevlig liten lapp :) Jag ska få tillbaka 887 kr utav Nynäshamnsbostäder :) "Återbetalning av vatten" :D Flyttade iofs för mer än 1 år sedan, men de va bara att tacka å ta emot :) Ringde faktiskt för att kolla me dom så att de inte hade blivit något fel ;)

Perfekt! De täcker ju precis privata UL, som vi ska göra ikväll :)

1 år

Ja idag firar vi 1 år som förlovade :) fast det ska inte firas idag, utan imorrn istället :) För imorrn får vi hälsa på pyret!

Jag är sjukskriven och kommer vara de i ungefär 2 veckor, därför lägger jag bloggen lite på is. Kommer självklart att skriva några inlägg men inte varje dag.. Kanske skulle ta ledigt helt tills jag kommer tillbaka från semestern igen(v.34)... Får se hur de blir me de... 

Kanon!

Asså just nu e jag sååå lycklig! :D Med risk för att låta som en alkis nu.. Men fan va gott!! Å som jag har längtat efter champange, asti, vin, cider osv. Efter att ha smakat många olika alkoholfria röda viner med stor besvikelse, hoppar å studsar jag nu av lycka! ÄNTLIGEN!! Skulle nästan kunna gråta en skvätt, så gott va de faktiskt :D <3 me loves! :)

Schloss Boosenburg nr 1966 :)
Produktbild: Schloss Boosenburg

Party party! :D

Sitter å väntar på att min champange ska bli riktigt iskall :) Hahahahaha, SJÄLVKLART alkoholfri! :D Hoppas den smakar riktigt mumsigt, flaskan är iaf fin ;D Rickard har jag bäddat ner för natten :) Somliga kanske undrar varför... Anledningen är den att han suttit med Jonas å Marie å pimplat öl sen klockan halv 3 idag(utan att äta något!!) Så han va lite "lagom"(not) full, hahaha!:) Skönt tycker jag, så slipper jag dela me mig av champangen ;D Hihi.. Har förresten varit å shoppat en massa idag :D 3 par "mamma-byxor", 2 linnen, 1 klänning, en hel del smink, lite kläder till pyret :), öl till Rickard å alkoholfri champange till mig då :D Nu lyssnar jag på massa bra musik å ska strax hämta den förhoppningsvis jättegoda drickan!! :D

Sjukskriven

Jaha, e de så här de ska va? Sjukskriven? BLÄ!! Vi har iaf själva bokat tid för Ul (mama mia) vill inte vänta tills 19 augusti. Så på tisdag ska vi få se lilla pyret! :D Överlyckliga!

RSS 2.0