Måndagen den 31 augusti

Milo sover, och jag har precis stortstädat hela huset, och hunnit med att läsa samtliga bloggar som jag följer :) Resten av dagen kan jag göra vad jag vill! Funderar på att packa in mig och Milo i bilen och åka till Haninge Centrum... Men jag är förmodligen för lat ;) Kanske kommer till Tungelsta åtminstone.

Usch vilka tråkiga/knäppa grannar som har flyttat in här :( Tur att vi flyttar snart! Dom har alltid en ful matta och ett snuskigt täcke hängandes ute på deras staket, WHY???!!! Dessutom har dom en massa skit på baksidan som sabbar våran vy... Saknar dom förra grannarna.

Jag gillar ordspråket "att städa när man har småbarn, är som att skotta snö medans det fortfarande snöar.." hahaha, klockrent! Jag kan inte låta bli att skratta när jag själv precis ställt upp alla skor i skostället, och Milo sekunden senare drar ner samtliga skor och dessutom smakar på den smutsigaste. Igår åt han på den smutsiga barnstolen som man fick låna på pizzerian, och i förra veckan var det toaborsten som hade premiär :) Hahaha!


Milo handlar med Pappa

Milo handlar med pappa


Bus Milo i diskmaskinen :)

0-551ab5d4029ec037019be4cf903c1833.png

Kolla varifrån!

Bus Milo i diskmaskinen :)


Fredagen den 28 augusti

Idag har vi mysdag här hemma! :) Rickard är hemma från jobbet och jag har fått sovmorgon till kl 11! :) Dessutom har mina favorit killar varit i affären medans jag sov, så nu har vi precis haft mysfrukost med färsk ciabatta :) Till kvällen blir det film, chips och cola :)

Jag är på bättringsvägen, äntligen! Nu gör Milo något dumt i köket, måste springa!

Gröt är mums! :)

0-49729908cba063f97a01fd9c96886542.png

Kolla varifrån!

Gröt är mums! :)


Torsdagen den 27 augusti

Det är fortfarande sjukstuga här hemma :( Fast jag tror att vi börjar bli lite bättre, eller hoppas iaf! :)

Vi har haft lite strul med nya huset som har tärt på mig ordentligt.. Men nu är allting löst och vi kommer att flytta den 8/9 oktober, LÄNGTAR! Dessutom har vi dubbelt boende i ca 3 veckor, så vi kan i lugn och ro packa och flytta till nya huset :) Vi kommer bara att göra "små" renoveringar, och ev. göra badrummet om något år :)

Jag är så glad att vi har fått vårat hus sålt! Jag säger bara SKIT FÖRENING! Bara massa problem och bråk...

Den här veckan blev det inge arbete för mig. Min arbetsgivare vill inte riskera att bli sjuk, så jag får vara mammaledig istället. På tal om mammaledig, nu vaknar Milo!

Tisdagen den 25 augusti

Här är det sjukstuga :( Både Milo och jag är dunder förkylda :( Rickard mår iaf än så länge bra, skönt de så han kan ta hand om oss :)

host host!

Fredagen den 21 augusti

Idag fick jag sluta lite tidigare från jobbet, så jag kom faktiskt hem redan kl 1 typ. Hade köpt en barngrind som vi ska ha på övervåningen, satte Rickard i arbete ;) Så nu är huset ett steg närmare barnsäkert!

Huset som vi har köpt har vi tillträde till 8 oktober. Då ska vi börja med att tapetsera sovrummen och bygga "balk" för spothlights. Sen funderar vi på att slå på stort och renovera badrummet på övervåningen också.. Fast vi har inte bestämt oss till 100 %. Ååååhhh vad jag längtar till NYA HUSET!! <3 <3 <3 Timmarna efter att vi hade skrivit under kontraktet så anmälde jag Milo till dagis. DAGIS, fatta vad tiden går fort! :O Våran lilla kille växer för fort! Hursomhelst så hoppas jag att han kommer in på första alternativet, för det verkar sååååå mysigt där :) Vi får se vad som händer.

Snart är det dax för grillfest hos Marcus, Maria, Melvin och Wilmer! Skoj! 

Onsdagen den 19 augusti

VI HAR KÖPT HUS!!! :D :D :D ÄNTLIGEN!!

Måndagen den 17 augusti

Sommaren börjar gå mot sitt slut och jag längtar efter hösten! Snart dax att köpa en fin åkpåse till lillskrutten. Får se när plånboken tillåter..

Igår var vi på 5 st husvisningar, 4 radhus och en villa. Villan var en "impuls visning", åkte förbi och såg en visningsskylt varpå vi lite snabbt springer in och tittar :) Radhusen var alla olika inredda. Rickard hittade snabbt sin favorit i det totalrenoverade huset med utgångspris 2 195 000(!!!) jag var däremot inte nöjd! Sista visningen för dagen längtade jag till, mitt favvo hus!! Med en betydligt lägre prislapp, 1 795 000 <3 Så idag ska vi på omvisning av "mitt" hus. "Rickards hus" är det omvisning på imorrn, får se om vi ska titta på det också, men det hoppas jag inte... :)

Idag kommer köparen av vårat hus på besök. Han ska ta lite mått och (förhoppningsvis) få svar på lite frågor som har dykt upp. Ååååhhhh, jag vill flytta IDAG!! Funderar på att iaf börja packa från och med imorrn :) Vi får se om jag orkar...

Lördagen den 15 augusti

Idag är det dax för kräftskiva hemma hos oss! Det blir lugnt med bara några få gäster :) Vi har "byggt in" matplatsen ute, eftersom att det självklart kommer att komma regn..Jag säger bara, SVERIGE...

Imorrn är det dags för visningar. Ååååhhh vad jag längtar! Efter det ska vi fika med pappa eftersom han fyllde år igår :) Men jag måste säga att det ALLTID är lika svårt att köpa en present till sin pappa. Hur kul är det som pappa att år in och år ut alltid få kalsonger och strumpor, vardagliga sådana dessutom. Skillnad om dom fick kalsonger i "handvävd siden"(om nu det finns..)eller strumpor av spunnen spindeltråd....Typ något udda eller speciellt, för då kvittar det nog vad det är ;) Jag köpte iaf några spännande matlagningskryddor till honom :)

Nu måste jag fortsätta med förberedelserna till kräftskivan! Hej hopp!

Onsdagen den 12 aug

Milo har fått sin första tand!

Jag är fruktansvärt uttråkad :( men snart så kommer Rickard hem och livar upp mig :)

Hann inte färga håret igår, så det får bli på tisdag istället. Meira är ledig då, så hon och Milo ska leka under tiden som Ida färgar mitt hår :) Vi ska även hinna med en lunch tillsammans!

Idag är det inte Milo´s dag.. Han har suttit stilla i mitt knä hela dagen. Lillskrutten.

Igår skrev köparen av vårat hus under köpekontraktet! YES!! :D  Senast den 1 dec flyttar vi! :D :D

Tisdagen den 11 aug

MILO ALEXANDER BRANDT, AJABAJJA!! Så låter det mest hela tiden hemma hos oss just nu :) Igår ställde han sig upp för första gången :O Milo och Rickard lekte på golvet och rätt vad det är så tar Milo tag i sin leklåda och ställer sig upp :O Snacka om att lilla mamma och pappa fick sig en chock! Nu går det fort! Och snart försvinner samtliga saker som är mindre än 90 cm från golvet... Och tydligen min gardinstång, hör jag nu.. BUSUNGE!

Idag ska vi åka ner till Nynäs. Ida ska klippa mig och färga mitt hår :) BTW till er som undrar så är jag inte gravid bara fet! :) Fast "operation" gå ner i vikt har påbörjats!

Idag får vi också veta hur budgivningen på vårat hus slutar, spännande :)

Måndagen den 10 aug

Ja så det kan gå.. Vinnaren på vårat hus bjöd 455 000(!!) HELT OTROLIGT! Men hon kan inte skriva kontrakt nu, därför att hennes man jobbar utomlands och han ska också stå med på kontraktet. Vi har iaf bestämt oss för att gå på det lägre budet som en annan har lagt. Hoppas nu att han inte får kalla fötter, så att vi får börja om med alltsammans igen :(

Nu vaknar Milo! Vi ska ut på äventyr! :)

Våran micro fick precis tuppjuck o

0-1582a5983eea8a94179f77832a9adb41.png

Kolla varifrån!

Våran micro fick precis tuppjuck och tände ELD på våra popcorn..


Lördagen den 8 aug

Budgivningen för vårat hus är nu över. Tyvärr vet vi inte om vi får sålt iaf :( Paret som vann har inte klart med sitt lånelöfte! :O Jag förstår inte att folk utan lånelöfte får vara med och buda! VARFÖR!? Vi sa till och med till mäklaren om detta innan vi ens gick ut med huset till försäljning, han svarade: "självklart, det kollar vi alltid upp innann vi startar en budgivning". Majoriteten av alla mäklare måste ha något inbyggt fel. Eller ingår det i mäklarutbildningen...?

Imorrn ska vi på dop i Sorunda, det är Marcus och Marias lilla Wilmer som ska döpas :)

nerpackad bäbis :) aktuellt bud på

15674d36497c3acc3e95d4dc139e517b.png

Kolla varifrån!

nerpackad bäbis :) aktuellt bud på vårat hus 430000(!!)helt galet!


Torsdagen den 6 aug

Jaha, samma visa igen! :( Vi vann budgivningen för andra gången(dock med ett högre bud) men säljarna är fortfarande inte nöjda. Vi beslutade för att buda med säljaren och höjde med 17000(!!) med förhoppningar om att dom ska vilja sälja. Men ICKE!! Ååååååhhh jag blir så arg!

Nu till en glad nyhet. Det har startat en budgivning på vårat hus! :D JIPPIE!! Än så länge är det 2 par som "slåss" :) Vi är överlyckliga, eftersom att vi knappt trodde att vi skulle få sålt...


kall saft är gott när det är varmt

1599322cdb8ab5568d97737d3463f851.png

Kolla varifrån!

kall saft är gott när det är varmt ute :)


Tisdagen den 4 aug

Jag har bestämt mig för att ta upp mitt bloggandet igen! Och tydligen tycker mina forna läsare att det är en bra idé, med tanke på den stigande statistiken :)

Vi är tillbaka från våran semester i funäsdalen, och på torsdag börjar jag jobba igen.. Rickard har semester den här veckan ut. Men jag vet inte om man direkt kan påstå att vår semester är slut, jag menar vi är ju faktiskt föräldralediga båda två på deltid.(iofs så är det ju fullt ös med en liten krabat som precis lärt sig på eget bevåg att ta sig framåt..)

Det har skett lite förändringar sen sist och vi har bestämt oss för att flytta. Vårat hus ligger ute till försäljning på hemnet, och vi letar som galningar efter det nya "perfekta" boendet.(vilket inte verkar existerar, dock finns det ett flertal "näst intill perfekta" objekt ute på marknaden)Här är 2 "näst intill perfekta" boenden för oss nr1 och nr2. Hus nr 2 håller vi på och budar på.. Det är otroligt svårt att flytta nu, marknaden ligger lågt och folk vill inte sälja eftersom att dom vet att dom kommer att få "dåligt" betalt. Vi har redan vunnit 2 budgivningar men säljarna har i båda fallen tagit tillbaka sina hus och hoppats på högre bud :(  1 av fallen är faktiskt hus nr 2 som vi redan har haft högsta bud på, men säljaren valde att starta om budgivningen och ha nya visningar :( Fruktansvärt irriterande, långdraget och tråkigt. Vi får se vad som händer. 

Imorrn har iaf vi visning(IGEN!) och 3 par har föranmält sig, hoppas vi får sålt nu! 

milo äter kex med vaniljglass :)

0-7d04173d8e9e5bf0ea95754c021640f2.png

Kolla varifrån!

milo äter kex med vaniljglass :)


Välkommen tillbaka!

Här startar min nya blogg inom kort! Välkommen åter :)

RSS 2.0