Snö

Hör och häpna, snön kan komma redan på fredag!! Det betyder att jag som hade planerat att byta till vinterdäck i nästa vecka får lov att tänka om. Det blir förmodligen imorrn istället.. Måste bara berätta att jag är riktigt imponerad av "dackonline.se". Beställde sprillans nya vinterdäck från dom för ca 2 veckor sedan. 1 vecka senare levererades däcken hem till våran dörr :) Mycket billigare än att köpa från verkstaden, plus att fraktkostnaden redan är inräknad i priset. *Smygreklam*


Lite bilder från förr..

Sitter och tittar på bilder från början av 2007.. :) Rickard och jag träffades ju för första gången i februari 2007. Så kul att se hur vi såg ut just då. För det e ganska stor skillnad :S Tänkte bjuda på några godbitar! Enjoy!


Många hårfärger vart de ;)

Skillnad vecka 6 och 26


Spa och annat mys pys

På tisdag ska jag och Detti gå på SPA :) Härligt! Sturebadet blir det, jag ska få behandlingen "fuktighetskuren".  Skönt i höstvädret! :)  Längtar verkligen efter att få strosa omkring i en tjock och härlig badrock i en varm och rogivande miljö. Bli omhändertagen, masserad :) 

Mycket har hänt sen sist :) Vi har bland annat skaffat badkar i ett av badrummen, skaffat oss pannlampor så vi kan promenera i höstmörkret, handlat en massa nytt på IKEA, glömt en lampa på IKEA..., klarat alla tentor så numera har jag något som så tjusigt heter "bokföringscertifikat" :D vi har höststädat i våran trädgård, gått in i vecka 25(fredag blir v. 26), gravidgruppen på vattengympan inkl. jag själv, har skämt ut oss ytterliggare lite till, min telefon har börjat leva sitt egna liv, vi har beskådat "stjärnor på is" och varit mycket överraskade över att våra "stjärnor" kan åka skridskor(med undantag för Malin, som ser ut som "censur"...) vi har införskaffat det otroligt underhållande spelet Buzz, fick jag med allt nu?  Nä säkert inte, men jag nöjer mig med det här axplocket för tillfället.

Något som vi helt struntat i att utföra är bortvarslandet av våra, sen 8 dagar tillbaka, vissna snittblommor... FY SKÄMS!!


RSS 2.0