Fortfarande hemma

Plågas av värmen, 25 grader i skuggan på baksidan :O Tentan blir uppskjuten...

Hemma

Jag & magen är hemma... Kurerar oss! Ingen blogg...
 

Namn

Just nu är det en del "namn-prat" hemma :)  Har några favoriter, och ett tjejnamn är spikat(fast kanske inte som första namn..)  :)

En del vagn-prat också :) Mysigt är de iaf! :)

Tänkte försöka lägga ut bruna soffan den här veckan också.. Databordet skulle tydligen Rickards föräldrar ta. Vill bli av med sakerna så man kan börja fixa lite i lilla rummet :)

Nu är vi i vecka 7 :)

foot, 7 weeks
 
hand, 7 weeks

Btw: en riktigt bra sida med namn. Man kan tex söka på ändelser till olika namn. Kanon för mig som gillar tjejnamn som slutar på "ia", felicia, cornelia.... http://www.babyzone.com/babynames/

Potatis

Färskpotatis värmd i micro = usch! Inte gott, blir en helt annan smak :( Usch, usch, usch!


Måndag igen

Helgen har till och från varit kämpig.. Trött, ont, allmänt dålig... Allt kommer och går. Det är inte så att jag har ont hela tiden, men en stund här och en stund där.. Usch!

Lördag hade vi fin besök av Marcus, Maria och Melvin. :) Vi grillade och såg den "usla/fuskiga" eurovisionfinalen :) Innan de så var vi på barnkalas hos min lillebror Christian som fyllde 11 år. Söndag var vi hos min kusin som fyllde år, btw super mumsig tårta! :D  Efter de bar de av mot grödby för middag..

På lördag är de dax för tenta igen! :O Neeeeejjjjj!!

Nästa helg måste vi försöka ta de lite lugnare. Pyret å jag hänger inte riktigt med i svängarna :)

Hemma

Idag är jag hemma och vilar upp mig. Bebis är inte så snäll mot mig! :) Började redan igår kväll.. Hoppas de blir bättre under dagen :) Så bloggen är tillbaka på måndag... Eller de kanske blir ett till inlägg redan idag ;) Ha en trevlig helg!

Planering

Den 6 juni ska vi ha födelsedags- inflyttningsfest för släkten. Både min och Rickards släkt.. Vi kommer härma våran fest för alla vännerna litegrann ;) Kommer nämligen göra likadan potatissallad igen, å så blir de lite biffar till de fast andra ingredienser :) Efter de blir de MEGA tårta! Ska ge mig på en bröllopstårta :D Känner hur jag närmar mig dom tävlande mammorna i Stora Lundby... Hahahaha, nä riktigt så ska det inte bli! :) Tänk om jag misslyckas så tårtan blir katastrof och bara faller ihop pladask för att någon blommpinne har hamnat snett!? :O Ooooohhh noooooo!

Den här va ju tjusig men kanske en aningen för komplicerad för första gången ;)
Tårtan kallas "ovan molnen" och finns hos www.cakehousekatarina.se

Fotboll

Jesper följde med oss hem igår för att se championsleauge finalen. Jag gick å la mig, men sova gick minsann inte! Rickard å Jesper vrålade som galningar för minsta lilla uppe i vardagsrummet. Till slut kasta jag en kudde över huvudet och lyckades slumra till. Vaknade en stund senare av att kudden hade åkt av och båda två skrek som aldrig förr. Trots allt skrik så förlorade "deras" lag, och en skitsur Rickard kommer ner och ska lägga sig.. Det märks verkigen på honom att han är arg. Jag försöker trösta honom lite men hans ilska  är starkare ;) Jag ger upp, vänder mig om, och återgår till min sömn..

Lite underligt..

Ja det är de faktiskt. Dagen efter att jag gick ut med att jag och Rickard ska få ett litet pyre så dubblas mina besökarsiffror :) Antar att de inte e bara jag som tycker det är spännande att följa en graviditet ;) Fast de kommer dröja ett tag till innan de skrivs en massa "bebis-snack" :) Fortsättning följer.........

YEEESSS!!

Vi ska få nya grannar om allt går som de ska! :D Marcus, Maria, Melvin och Rambo :) KUL!!!  Vi ser fram emot bebissnack, lite sällskap, vovvebus och härliga grillkvällar! :)

Nyckelkort

För andra dagen på raken så glömmer jag mitt nyckelkort hemma :( Blir så irriterad på mig själv! Imorrn får jag verkligen inte vara utan det.

Idag ska vi ner till Nynäs för att träffa mäklaren. Passar även på att ta en sväng förbi mamma. Om allting går som de ska så åker hon ju till stugan imorrn å kommer hem tidigast i augusti... Fast vi ska ju iofs åka ner på våran semester vi också. Sen så ska jag ta en vecka extra semester för att åka ner själv och vila upp mig å magen lite :) Bli ompysslad e ju inte helt fel ;)

Igår jobba vi i trädgården :) Rickard visade upp sina dolda talanger å gjorde riktigt snyggt i dom 3 nya landen :D

Tog även lite kort på magen.. Kul och kunna se tillbaka redan från början för att veta om de har hänt något :) Å de har de! Ganska högt upp på magen e de en "knöglig" liten bula :) hahaha, synd bara att de inte e pyret ;)

Oj oj!

Vi försov oss imorse... Det är väldigt ovanligt och det här är andra gången på över ett och ett halvt år som det händer mig. Förra gången fanns det en bra anledning, vi hade nämligen festat lite för mycket och lite för sent kvällen innan. Men den här gången tror jag att det beror på min otroligt påfrestande trötthet. Bäst att Rickard ställer sin klocka också som säkerhet ett par veckor framåt.

På fredag har jag ordnat hemlig överraskning till Rickard :) Hoppas han blir nöjd. <3


Ingen rubrik :)

Varför måste man alltid skriva en rubrik lixom? :)

I helgen har de varit full rulle. Vi har äntligen fått vårat fina staket uppsatt! :D Love it! Igår va Marcus, Maria å Melvin förbi en sväng. :) Trevligt!

Idag har jag verkligen varit jättetrött :( Någon som har ett bra tips på hur man piggnar till? :D

Bäbis mår bra :) Jag mår också ganska så bra. Som sagt trött, och ont i magen. Men de hör ju till :) Sen så kan jag inte ligga på rygg, magen protesterar och gör ont direkt :( Men men...

På onsdag ska vi på möte me mäklaren angående alla fel. Hoppas vi får någon bra kompensation!

Äcklig matlåda!

Usch, idag fick jag me mig en JÄTTE äcklig matlåda, USCH! Försökte verkligen tvinga i mig potatisen för magens skull men de gick inte!! Nu har jag inget att äta heller :( Jag börjar bli hungrig... Iofs så sticker Peter å jag från jobbet halv 2 idag, mcdonalds kanske? :) Nä, jag e sugen på något annat.. Hmmmm, vad e jag sugen på? Fläskfilén som jag plockade upp från frysen i morse kanske får vänta tills imorrn. Hmm, känner mig lite sugen på ketchup men vad mer? :S  Nä nu vet jag! Gratäng me bea, ris å fläskfilé kanske! :D Får se vad de slutar me...

Fredag!

Igår fick vi vårat efterlängtade staket hemkört till oss! :D Förhoppningsvis kommer lillebror å hjälper till redan i helgen. Hoppas hoppas hoppas :)

Kunde inte låta bli å köpa -->  :)

Man kan ju inte gå omkring och oroa sig för missfall hela tiden, då blir de ju inge kul. Min tanke e att köra på till 100% och händer det något tråkigt/jobbigt så får man handskas med det då. Många tycker säkert att det är helt fel, men alla gör vi som vi vill, eller hur? :)

Trött

Jag är så fruktansvärt trött just nu :( Idag kom jag knappt upp ur sängen... Tog lite sovmorgon innan jag till slut tvingade mig själv upp ur sängen. Känns som att jag måste ta de lite lungt idag, kanske bara ligga i soffan... De värsta är nog att tröttheten inte går över, normalt sätt så brukar man ju piggna till efter ett tag. Men men...

Igår var de "stora gråt kalaset" hemma i våran soffa :) (Barnmorskorna) Hahaha. De e ju såååå rörande/fint när mamman får upp sin slemmiga lilla sötnos på magen :D Tårarna bara sprutar, å de hela slutar me att jag inte har något smink kvar överhuvudtaget... :P

Igår såg jag även förlossningskliniken på tv4 fakta. Fast barnmorskorna e ju 1000 gånger bättre! :) Igår var de dessutom en barnmorska som skulle förlösa en kvinna som hade alla möjliga problem. Det speciella me hela situationen var att barnmorskan var helt täckt i plast/skydd! Undrar hur kul de skulle kännas att vara mamman just då..? Barnmorskan hade t.o.m. skydd för ansiktet(sånt som man har om man ska svetsa typ...) Undra vad hon tror ska ploppa ut där, kanske en alien? För jag tror nog inte att hon kommer spruta ut otrevligheter som en fontän..

Slut

Nu tänker jag dra från kontoret för dagen :) Skönt att komma hem lite tidigare :) Fast först ska jag iväg å handla lite till hotellet.

Tänk att en sån här liten plutt simmar omkring i min mage :)

embryo, 6 weeks(v.6)

Internet

Vi har ju ganska nyligen flyttat, och självklart ville vi ju fortsätta att ha bredband i nya huset också. Vi blev lovade att internet skulle bli inkopplat innan den 4 maj. Det betydde att vi skulle vara utan internet i ungefär 3 veckor. Okej tänkte man ju, vi får klara oss utan. Förra veckan var vi ju bortresta och kunde därför inte kolla om de blivit inkopplat. Men SJÄLVKLART så hade de inte de. Idag ringer jag till bredbandsbolaget och frågar vad som händer. Svaret blir att de har "blivit något stopp på vägen" och dom får därför lägga in en ny beställning idag! :O Det betyder minst 2 veckor till utan internet i huset! ´JAG BLIR SÅ LESS!!

Igår kämpa jag i trädgården med min onda mage. Många timmar vart de, men fint blir de ;)  Förhoppningsvis får vi sallad, dill, gräslök, förgätmigej, brudslöja å lite annat smått å gott :) Idag ska jag dessutom åka lite tidigare från jobbet så jag kan köpa hem några plantor.. Å självklart lite mat också!! :D
 
Fredag tror jag att vi ska hämta hem vårat staket och även nya datorhyllan. Kanske kan åka förbi Tommy å Diana också så vi får alla korten från rhodos. Sen blir de nog till att fixa lite på baksidan å kanske grilla. Lördag siktar vi på picknick! Mysigt! Hoppas vädret är ok bara.. Söndag tänkte jag försöka ta mig ner till nynäs och en sväng till stenstrand. :)

Ikväll e de barnmorskorna! :D :D :D Den här veckan går verkligen fort.

:)

Nu e de inte någon hemlighet längre :) Vi ska få en liten bäbis i slutet av året :) UNDERBART! Väntan e lång...

Yeah!

Idag händer det mycket! :) Allt känns underbart! :D

Igår fick jag resultatet från min senaste tenta, ÄNTLIGEN!! JAG KLARADE DET!! :D :D

Har inte så mycket att skriva nu, eller jo egentligen så har jag de... ;) Fast inte riktigt ännu...

Idag blir de massa jobb i trädgårdslandet :)

YES!!

I´m back

Tillbaka från semestern å typ 100 miljoner grejer att göra. Men de gör inget för jag är så glad!! :D Äntligen!

Tänkte lägga upp någon bild lite senare eller eventuellt imorrn, får se vad jag hinner me..

Grannen har inte fått sitt hus sålt, kollade precis på bilderna.. De va verkligen inte fint! Inte en chans att dom får 375.

Hoppas lillebror kan komma ut till oss den här veckan och bygga staket :) Skulle va kanon!

RSS 2.0