Minskande inlägg

Som ni kanske redan har märkt så minskar mina inlägg... Funderar på att lägga ner bloggen helt faktiskt... Eller är jag helt enkelt bara inte på humör just nu? Det återstår att se.

Äventyr

Idag blir de storhandling på Maxi :) Tror faktiskt att de blir till Haninge idag. Brukar åka till Maxi i Botkyrka eftersom det e närmare.. Men nu känner jag för den i Haninge istället :) Äta ute blir det också självklart! :D

Igår va vi ute på äventyr igen. Rickard och Esther sprang och jag cyklade. Äventyr = eftersom att min cykel är knäpp. Har dessutom inte cyklat på väldigt länge..

Sen hade vi återigen problem med vattnet igår :( BLÄ!!! Jag blir så arg!!

Inatt vakna jag av att det värkte i båda ljumskarna och rumpan. Anledning = den hemska cykelsadeln! :S Just nu önskar jag att jag hade en sån där uppblåsbar badring att sitta på....

Vecka 22+3


Lundby

Ja, nu kanske Janne och Sissi ska flytta till lundby också. Hahahaha, alla vill bo nära oss ;)  Ska försöka boka visning åt dom idag. Nu kanske ni undrar varför jag ska göra de. Anledningen = dom som ska sälja, ska göra det privat genom någon annan i föreningen. Lät lite krångligt kanske....

Igår va vi ute en sväng i skogen för att plocka svamp. Jag lovar att jag inte överdriver nu, vi va ute i själva skogen max 10 min och fick ihop ca 1 kilo(!!) höstkantareller :O Gissa om vi va förvånade! Mycket svamp i skogen!

Just för tillfället(och sen igår eftermiddag) har vi inget rent vatten hemma.... :S USCH!! Att det alltid ska vara något! Jag blir tokig!


Kan man få saker gratis?

Ja tydligen! :)

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=72174


Onsdag

Idag är det vattengympa som står på schemat, och efter det äta något smaskigt med mamma i Haninge Centrum :)

Imorrn jobbar jag på nya arbetsplatsen = ingen data = ingen blogg

Imorrn får även Diana & Tommy sin dotter.

Fredag jobbar jag inte. Ska iväg på gravidgrejer, haha :) Och efter det ska vi nog ut i skogen och plocka svamp :)

Lördag ska vi till SÖS för att hälsa på Diana, Tommy & Cornelia.

Söndag, nja jag vet inte... Kanske Nynäs en sväng.. Men egentligen vill jag nog vara hemma och ta det lungt :)

Måndag - Tillbaka till bloggen

På återseende!

Äppel päppel

Gårdagen va rikigt mysig :) Rickard kom hem lite senare än vanligt, så jag hann göra både lasange och äppelsockerkaka(inte för att Rickard äter äppelsockerkaka men iaf..) Tänkte ha tagit äpplen från vårt träd men de fanns ju inga fina! :( Tror att det är ett dåligt år, för nästan alla är "sjuka". Esther vart iaf glad när jag drog ner några från trädet med en kratta. Hon snodde snabbt åt sig ett, och la sig ner i solen för att mumsa i sig det :)

Lite senare på kvällen satte vi igång en film(hyrfilm från cdon) som vi trodde skulle vara jättebra. Hahaha, sanningen var den att de faktiskt va den sämsta film vi sett på länge, tror vi såg 15 min eller något sånt sen stängde vi av. "Kun pan" hette den, så nu vet ni att ni ska undvika den ;)


Bäbisen :) v.21


Bilder från helgen


Fiske

Torsdagen och fredagen gick åt till att vara sjuk, bli upp passad och plugga till tentan. Tentan gick bra, men vi vart 200 kr fattigare på parkeringspengar.. Kvällen tog vi det lungt, spelade spel och tittatde lite på TV. Just det Rickard skördade sin squasch(stavning?) Det var nog den största jag sett! :O

Söndag. Jag känner mig lite piggare, YES!! Vi fixar och donar i trädgården. Rickard förstör gräsklipparen.. Ooohh, skit också! Tur att det är höst så det dröjer ungefär 8 månader innan vi behöver köpa en ny :)

Kl 4 står Danne och hans vovve Felix utanför och väntar på oss. Vi ska åka til transjön för att fiska :) Promenaden från bilen till sjön, känns längre än sist...

Väl framme fikar vi. Danne och jag delar på en rulltårta, Rickard fixar med fiskespöna.

Efter mitt tredje kast känns det som jag har fått napp. Jag skriker på Rickard. Varpå Danne påpekar att jag har fått sjögräs. Sjögräs, tanken slår mig. Nja, de kanske är bottennapp då... Fast ett väldigt starkt sådant :O NEJ DET ÄR ETT MONSTER!! Danne som sitter några meter bort och metar ser nu att jag verkligen har fått ett monster. Nu skriker Danne också! :D   D - Men du har ju fått en jättefisk!  J-Ja jag sa ju de!!! Men de går inte att dra in den, den är för stark!! :´(

-Jo veva nu får jag bara till svar! Jag vevar och vevar, och vevar... Jag ser MONSTRET men kan inte få upp den jäkeln!! Tur att jag står vid en liten strandkant, jag får jelt enkelt dra upp den. Under tiden har både Rickard och Danne tagit sig fram till mig. Samtidigt som vi ska dra upp den på land så går linan sönder! :O NEEEEJJJJ!!! Rickard offrar sig och får till slut tag på fisken och drar upp den på land. :) Vi är alla lika chockade....

"Lite senare när chocken har lagt sig". Danne får napp, det visar sig vara en aborre på typ 10x2 cm, den lilla stackaren :( Men de går inte att rädda honom, han har svalt hela kroken.. :´(   Rickard får ingen fisk... Men ett jättenapp precis innan vi ska gå hem. Fisken hoppar upp och biter av hela linan, snor draget och försvinner sedan ner i djupet. Rickard går hem besviken.

Söndags kvällen blir jag dålig igen, och hela måndag morgon har varit tuff.. :(


Sjuk..

Jag är hemma.. Sjuk.. Förkyld, feber och andra underbara krämpor...

Soffmys

Idag blir de vattengympa, och efter de träffa mamma i centrum :) Mysigt!

Ikväll är de bra TV :) Förlossningskliniken och heroes! Ska bli skönt och mysa ner sig i soffan med något gott :)

Imorrn blir de ingen blogg.. Men fredag är jag tillbaka igen :)

Håller på och läser en bok, kors i taket(!!), och den är faktiskt jättekul ;D "Första året" heter den, och författaren är Katerina Janouch, ni vet hon som även är sexualrådgivare. Kan verkligen rekommendera den!

Väntar även på dom andra 2 böckerna i serien. Tror faktiskt att dom kommer idag! :D Hoppas, hoppas, hoppas!




Lillkillen

Till er nyfikna så blir nog namn till bäbisen:

Jillis


mellannamn blir förmodligen:

Niklas(efter Rickards bror) och Curre(efter min älskade farfar)

och efternamnet blir nog Brandt eftersom att vi tänkte gifta oss.. Fast inte idag! ;D Dessutom tycker jag att Ohlzon är så fult...

Nä om man skulle ta och åka hem nu! :) Laga lite mat och plugga till tentan som är på lördag... :S

Måndag igen

Natten har varit hemsk! Allt ifrån att Rickards mobil har "spökat" till att min lillebror har kastat små ormar på mig! :S Usch vilka mardrömmar jag har haft. Har sovit riktigt dåligt, sprungit och kissat stup i kvarten, vaknat med rygg- och nackont.. USCH!! Inge kul alls.

Igår va vi nere i Nynäs, Rickard va hos Jesper och jag va hos mamma och träffade Ida, Meira och Maria :) Mysigt!

Orkar inte skriva mer just nu... Kanske spånar vidare i eftermiddag..


Ul nr.3

Vi har precis kommit hem från könsul på tittut :) Vi ska få en liten pojke!! :D Dom sa dessutom att det var med 100% säkerhet, och att om det skulle komma ut en tjej så skulle dom skrota ULmaskinen, hahahaha :D

Det va faktiskt så pass tydligt att både jag och Rickard också kunde se det :) Han e så fin! :) Och dom små fötterna mätte 4 cm, från tå till häl :) Så "puttinuttiga"!!

Ett av bildbevisen ;D Pilen pekar på snoppen och strax nedanför så ser man även pungen.. :)


Onsdag

Blir ingen vattengympa för min del idag. Tråkigt! Men de blir nya tag nästa vecka :)

På fredag efter ultraljudet så ska vi gå på våran favvo restaurang, Texas Longhorn!! Mums!! :D

Nä, har inte så mycket mer att skriva just nu så jag slänger upp en bild istället :)


Min nya kompis! :) Nattlampan från IKEA såå söt :)



Snurrande mage

Igår va jag nere i Nynäs en sväng. Min mamma gjorde hederlig "mammamat" :) Mysigt! Efter det åkte hon med hem till Stora Lundby och sov över. Rickard sov hos Jesper nere i Nynäs, dom skulle leka :P

Idag hoppas jag på att kunna göra nästan ingenting. Äta något riktigt gott och enkelt, kanske fixa lite utomhus eller sortera i bruna skåpet. Sen får det vara nog! Kan ju inte alltid ha skinande rent hemma.

Btw Melker lever fortfarande, men han har börjat med en massa dumheter. T.e.x. så försöker han äta upp metalldelen till sin vattenflaska :O Dessutom har han börjat kissa i sitt hus, så det blir alldeles fuktigt och slutar med att han får massa äckel päckel i pälsen.. USCH!!!

Snart är det fredag! Hoppas pyris är pigg då och visar upp sig. Inatt va h*n iaf VÄLDIGT vild/pigg, vaknade av att hela magen "snurrade runt" :)

Måndag

I torsdags började jag på min nya arbetsplats. Mycket arbete, men det är ju roligare att ha något att göra än att bara sitta och stirra hela dagen. Världen är liten, för snett bakom mig sitter Rickards faster och arbetar :O Tur eller otur? Nja jag säger bara så här: det är tur att jag har eget rum. :)


Fredagen var jag hemma från jobbet för att att åka till MVC. Mycket nytt, bla ska jag börja hos sjukgymnast omgående, vänta svar på att få komma till diverse olika personer och möten. Tänker inte gå in så detaljerat på det, med respekt för lite privatliv. Hoppas ni förstår det :) Fick lyssna på hjärtljuden och väga mig. + 0,7 kg. Hon höll med om att magen va lite liten, men hon trodde att den skulle växa ganska så mycket inom några veckor. Lillmagen :) Bäbisen mår iaf bra och växer som den ska :)

Lördagen fixade jag en massa småsaker hemma. Gjorde om i vårt sovrum :) Fast det hela slutade ganska olyckligt.. Jag va inte riktigt på topp hade väldigt ont och var ganska ofokuserad. Sydde fel typ X antal gånger, jämra mig över att jag inte kan titulera mig som stolt symaskinägare. Och så slutligen, bär jag på metalltyngder till en panelgardin som ser ut som långa smala metallpinnar, ungefär 0,5 cm i diameter. När väggen helt plötsligt bestämmer sig för att flytta sig någon cm så mina metallpinnar fastnar och åker rakt in i min mage :O AJAJAJ va ont det gjorde! Efter det slutade jag med allt och satte mig istället i soffan för att moffla i mig gröna äpplen som tröst. "Någon" sa helt enkelt till mig att sluta.

Igår va pest och pina, allt värkde, och Rickard bestämde sig för att bädda ner mig.

Idag har inte heller varit så mycket bättre :( Illamående hela morgonen, undermedvetet stressad, värk i högra sidan osv osv. Inte skoj ska jag säga! Fast just för tillfället känns det lite bättre. Ska nog passa på att äta något nu när jag förhoppningsvis får behålla det. Hej så länge! 


RSS 2.0