Äventyr i skogen

Spisen ville inte vara våran vän igår.. Gräddade pannkakorna ojämnt :( Till slut kom vi på den geniala idéen att grädda pannkakorna i våffeljärnet istället :D Vart kanonbra, och dessutom så har vi ett så "flashigt hi-tech" våffeljärn, så man får plats att grädda 2 st samtidigt ;D

Ute i skogen hittade vi massa Karl Johan svamp, men kantarellerna lyste med sin frånvaro.. Mötte en rådjurshanne. Han stod uppe på ett berg och stirrade argsint på oss. Lillebror va snabb me att koppla Esther, och tur var väl de, för annars hade hon nog fått övernattat i skogen.. En som VILLE övernatta i skogen var Rickard alias "Survivorman"(se Discovery channel) Han inledde promenaden med att äta 2 olika bitar av Esthers hundgodis.. :S USCH!! Självklart skulle lillebror också smaka då.. BLÄÄÄ!!! Jag totalvägra!!

Efter pannkaksmiddagen skulle Rickard även prova att äta lav(vit mossa), smakade tydligen svamp.. Efter de gick Rickard en bra bit ifrån mig och lillebror, jag tror faktiskt att han försökte gå vilse med flit ;) För med hans usla lokalsinne hade han garanterat inte hittat ut från skogen, utan hade snällt fått vänta tills vi inledde vår sökpatrull, hahaha. "Tyvärr" för Rickards del, så lyckades han inte irra bort sig. Så han får visa sina "survivor skills" en annan gång! :)

200 meter från huset, började det ösregna. Ganska bra tajming(stavning?) va?? :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0