Fredag!

Härligt me fredag :) Igår kom vi hem sent :( Klockan halv 10 rättare sagt.. Jobbade ju först över ett tag å efter de åkte vi till maxi. Storhandling, i like it! ;D Men j*vlar va tunga dom där säckarna me jord e :O Värsta träningspasset att få upp dom i vagnen :)

Idag ska vi ha picknick ute i skogen :D Längtar! Ost, chokladkakor, mackor, frukt, vin/cider å lite annat smått å gott :) MUMS!!!

Idag kommer det även en kille som ska köpa nästan alla våra flyttkartonger, skönt! Först får man panik för att man har för några kartonger när man ska packa allt. Men när var sak väl står på sin rätta plats i det nya boende så e de inte lika kul att vara ägare till 30 flyttkartonger :)

Försöker ju även sälja mitt matbord och stolar på blocket. Rickards e ju redan sålt. Men de går sådär, typ hur många som helst som hör av sig vill köpa. En del säger att dom ska bara fixa en bil, andra säger att dom ska hämta de samma dag. But still, så står bordet och stolarna hemma hos oss. Vad har folk för problem egentligen?
Länk till bordet & stolarna:  http://www.blocket.se/vi/16067503.htm?ca=11_s&last=1

Kommentarer
Postat av: Maria

Härligt att ni börjar komma på plats.. vi ska titta på ett hus i Tungelsta nästa sön, vi hoppas verkligen på det för det fyller alla våra krav.
Vi kommer på fredag, dock ska jag köra så det blir alko-fritt för mig :( trevligt ändå.
Ha en trevlig helg i trädgården :D

2008-04-25 @ 19:07:48
URL: http://mimmimarias.blogg.se
Postat av: nina

vet hur det känns... vi har oxå vart med om samma sak, folk som lovat att köpa och sen inte hör av sig

2008-04-29 @ 15:09:06
URL: http://mrztigger.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0